İŞ BANKASI ELEMAN ALIM İLANLARI

    İş Bankası sınavla Memur,Müfettiş Yardımcısı ve Çağeı Elemanı alacak.İşte ilanın detayları:

    Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

    Bankamız Müfettiş Yardımcılığı pozisyonu için sınavla eleman alınacaktır. 5 Aralık 2009 tarihinde gerçekleştirilecek olan yazılı bilim sınavında başarılı olan adaylar, diğer aşamalara davet edilecektir. Sınava başvurular 5.10.2009–16.11.2009 tarihleri arasında kabul edilecektir. Sınava başvuru koşulları ve Sınav hakkındaki bilgilere Kariyer Fırsatları sayfasında yer alan Pozisyonlar/Müfettiş Yardımcısı bağlantısından ulaşılabilmektedir. Adaylar, bu bağlantıda yer alan “Sıkça Sorulan Sorular” bölümünde bulunmayan hususlar hakkındaki bilgi taleplerini ve sorularını “mys@isbank.com.tr” e-posta adresine iletebileceklerdir.


    Memur Alım Sınavı

    Bankamızın Türkiye genelindeki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 24 Ekim 2009 Cumartesi günü Memur Alım Sınavı düzenlenecektir. Sınava başvurular, en son 16 Ekim 2009 tarihi saat 09:00’a kadar kabul edilecektir. Sınav ve başvuru koşulları hakkındaki bilgilere Kariyer Fırsatları sayfasında yer alan Pozisyonlar/ Memur bağlantısından ulaşabilirsiniz.


    Çağrı Merkezi Elemanı Sınavı

    Bankamıza Çağrı Merkezi Elemanı pozisyonu için sınavla eleman alınacaktır. Genel yetenek testi, Telefon mülakatı, Ölçme Değerlendirme Merkezi Uygulamaları, Banka Mülakatı, Belge Değerlendirmesinden oluşan aşamaların ilki 18 Ekim 2009 tarihinde gerçekleşecektir. İlk aşamada başarılı olan adaylar diğer aşamalara davet edilecektir. Sınava başvurular 29 Eylül-12 Ekim (saat 9:30 a kadar) tarihleri arasında kabul edilecektir. Sınav ve başvuru koşulları hakkındaki bilgilere Kariyer Fırsatları sayfasında yer alan Pozisyonlar/Çağrı Merkezi Elemanı bağlantısından ulaşabilirsiniz.

     
    Blogger converted for Eleman İlanları