Aydın İş İlanları 2011

    Aydın İş İlanları 2011
    Yaklaşık 1 milyon olan nüfusu ile Ege Bölgesi'nin en büyük illerinden bir tanesidir Aydın. Raylı ulaşımın ilk kez kurulduğu ilimiz, yine Aydın'dır.

    Aydın'ın en önemli geçim kaynağı, tarımdır. Birçok meyvede, üretim açısından Türkiye birincisidir. İncir, zeytin ve kestane, bu meyvelerin başlıcalarıdır.
    Zengin topraklara sahiptir. Bu toprakların yarısı, tarım arazileridir.

    Hayvancılık, Aydın'da önem teşkil eden bir sektördür. Aydın halkının yüzde 24'ü hayvancılık ile geçimini sağlar.

    Aydın; sadece tarım ve hayvancılık değil, sanayi ve ticaret sektörlerinde de gelişime açık bir şehirdir. Özellikle coğrafi konumu, hammaddeye yakınlığı ve dinamik nüfus yapısı, bu gelişmeye neden gösterilebilir.

    Aydın'da 2 adet Organize Sanayi Bölgesi bulunmaktadır. Bu bölgeler sayesinde, onbinlerce kişi iş sahibi olmuştur. Halihazırda, 6 adet OSB'nin yapım çalışmaları da devam etmektedir.

    Aydın, Ege Denizi'ne olan kıyısı ve ünlü tatil beldeleri ile, Türkiye'nin en fazla turist çeken illerinden bir tanesidir. Geçim kaynakları arasında, turizmin de önemli bir yeri vardır.

    Aydın'da 2011 yılında verilmiş iş ilanlarına ulaşmak için, aşağıdaki Aydın İş İlanları 2011 sayfasına tıklamanız yeterli olacaktır. Bu sayfa sayesinde, işverenler ile iletişime geçebilirsiniz.

    Aydın İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları