Bursa İş İlanları 2011

    Bursa İş İlanları 2011
    İl plaka kodu 16 olan Bursa'nın nüfusu, neredeyse 4 milyona ulaşmıştır. Türkiye'nin İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra, gerek ekonomik gerekse nüfus açısından en büyük 4. ili konumundadır. Yaz turizminin merkezi nasıl Antalya ise, kış turizminin merkezi de Bursa'dır. Çünkü Bursa, Marmara Bölgesinin en yüksek dağı olan Uludağ'ı il sınırları içerisinde bulundurur.

    Türkiye'de sanayisi en gelişmiş illerden bir tanesi de, hiç şüphesiz ki Bursa'dır. Özellikle otomotiv, mobilya, tekstil ve gıda sanayisi, Bursa'da çok gelişmiştir. Türkiye'nin en büyük otomobil fabrikaları, yine bu ilde bulunur. Birçok Avrupa ülkesinin de otomotiv üretim merkezi Bursa'dır.

    Tarım sektöründe de büyük gelişmeler sağlamıştır Bursa. Özellikle Gemlik Zeytini, birçok ülkeye ihraç edilmektedir.

    Bursa'nın futboldaki temsilcisi Bursaspor, 2009-2010 futbol sezonunu şampiyon olarak bitirmiştir ve bu yönüyle 4 büyüklerden sonra 5. büyük olmuştur.

    Tarihi yönü ile de oldukça revaçta olan Bursa, Osmanlı Devleti'nin bir zamanlar başkenti idi.

    Türkiye'de iş bulma potansiyeli açısından en büyük şehirlerinden bir tanesi de Bursa'dır.

    Bursa'da iş arayanlar, aşağıdaki Bursa İş İlanları 2011 sayfasına tıklayarak, 2011 yılı içerisinde Bursa'da verilmiş olan iş ilanlarını görüntüleyebilir. Bu bağlamda, işverenlerle iletişim halin geçebilir.

    Bursa İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları