Gaziantep İş İlanları 2011

    Gaziantep İş İlanları 2011
    Gaziantep, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en kalabalık ilidir. Nüfusu, 2 milyonu geçmiştir. Ayrıca, bölgesinin en önde gelen sanayi merkezleri de yine bu ilimizde bulunur.

    Gaziantep, ulaşım imkanları açısından ve birçok liman şehrine yakınlığı sebebiyle, ekonomisi gelişmiş ve gelişmeye açık bir şehirdir.
    Ekonomisini ayakta tutan en önemli sektörler; tarım, hayvancılık, ticaret, sanayi ve el sanatlarıdır.

    Madencilik sektörü, bu ilimizde gelişmemiştir; nitekim maden kaynakları açısından oldukça fakir bir şehrimizdir. Boksit ve manganez yatakları vardır; ancak sınırlı düzeydedir.

    Gaziantep'in en önemli tarım ürünü, antepfıstığıdır.Türkiye'nin ihtiyacının tamamı, bu şehirden karşılanır. Sadece 2010 yılında, 75 bin tona yakın antepfıstığı üretilmiştir. Antepfıstığından sonra, üzüm ve zeytin, Gaziantep'te en çok üretilen tarım ürünleridir.

    Gaziantep sanayisi, özel sektörün çabaları ile son yıllarda oldukça gelişmiştir. Öyle ki, Türkiye'nin en büyük sanayi sitesi, yani en büyük OSB'si, Gaziantep'te bulunur. Bu sitede yüz binlerce insan istihdam edilmektedir.

    Gaziantep ilinde, 2011 yılı içerisinde yayımlanmış olan iş ilanlarına ulaşmak istiyorsanız, aşağıda hazırladığımız Gaziantep İş İlanları 2011 sayfasına tıklayınız ve işverenlerle iletişim haline geçiniz.

    Gaziantep İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları