Gümüşhane İş İlanları 2011

    Gümüşhane İş İlanları 2011
    Gümüşhane'nin nüfusu, 130 bin kadardır. Hem nüfusu hem de gelişmişlik düzeyleri dikkate alındığında, çevresindeki illere göre geride kalmış bir ildir. Yine de son yıllardaki yatırımlarla, önemli gelişmeler olmuştur bu ilde.

    Gümüşhane, Doğu Anadolu Bölgesi ile Karedeniz Bölgesi arasında, geçiş konumundadır.
    Ayrıca İç Anadolu Bölgesi'nden Doğu Anadolu Bölgesi'ne yapılan geçişlerin de bir kısmı Gümüşhane üzerinden yapılır. Bu sebeple, özellikle dinlenme tesisleri ve yol kenarı işletmeleri açısından, birçok ilden daha gelişmiştir Gümüşhane.

    Gümüşhane'de sanayi de geride kalmıştır. Yine son yıllardaki yatırımlarla, birkaç tane küçük ölçekli sanayi sitesi faaliyete geçmiştir. Bu sitelerde çalışan binlerce işçi bulunmaktadır.

    Gümüşhane'nin en önemli ekonomik sektörü tarımdır. Özellikle sebze ve meyve açısından, gelişmiş bir ilimizdir. Fındığın da yeri ayrıdır Gümüşhane açısından.

    Gümüşhane Merkez'de binlerce aile işletmesi bulunmaktadır. Bu işletmeler, her ne kadar küçük ölçekli olsa da on binlerce kişiyi istihdam etmesi nedeniyle önemlidir.

    Gümüşhane'de 2011 yılı içinde verilmiş olan iş ilanları listesine ulaşmak istiyorsanız, aşağıdaki Gümüşhane İş İlanları 2011 sayfasına tıklayınız ve işçi arayıp ilan veren kişilerle iletişime geçiniz.

    Gümüşhane İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları