Hatay İş İlanları 2011

    Hatay İş İlanları 2011
    Hatay, farklı kültürlerin bir arada yaşadığı, 1 buçuk milyona ulaşan nüfusu ile Türkiye'nin en güneyinde bulunan ilidir. Hatay'ın merkez ilçesine Antakya adı verilmektedir.

    Hatay'ın ekonomisini ayakta tutan sektörlerin başında tarım gelir. İl genelinde ekili-dikili alanın yüzölçümü oldukça fazladır.

    Hatay'dan Arap ülkelerine çalışmak için her yıl binlerce kişi gider. Halihazırda on binlerce Hataylı, Suudi Arabistan'da çalışmaktadır.

    Hatay'ın en büyük ilçesi, İskenderun'dur. İskenderun'da bulunan İskenderun Demir Çelik Fabrikası'nda, binlerce Hataylı çalışır. Bu fabrikanın Hatay'a katkısı büyüktür; ekonomisinin direğidir. Ayrıca bu tesis, Türkiye'nin de en büyük tesislerinden bir tanesidir.

    Hatay için bir diğer önemli sektör de sanayidir. Çeşitli sanayi dallarında istihdam edilen binlerce Hataylı vardır.

    Antakya'da binlerce küçük ölçekli aile işletmeleri bulunmaktadır. Bu işletmelerde çalışmakta olan on binlerce işçi vardır. Özellikle son yıllarda gittikçe gelişen Antakya, bir çekim merkezi olmuştur.

    2011 yılında Hatay il sınırları içerisinde verilen iş ilanlarına ulaşmak istiyorsanız, aşağıdaki Hatay İş İlanları 2011 sayfasına tıklayınız ve işverenlerle iletişime geçiniz.

    Hatay İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları