İzmir İş İlanları 2011

    İzmir İş İlanları 2011
    İzmir, İstanbul ve Ankara'dan sonra, Türkiye'nin gelişmişlik ve nüfus açısından en büyük 3. şehridir. Türkiye'nin fuar başkentidir. Ticaretin en gelişmiş olduğu illerin başında gelir. Türkiye'nin çağdaş yüzüdür. Yaşam düzeyi açısından Türkiye'nin en gelişmiş olan kentlerinden bir tanesidir.


    İzmir'in en büyük ekonomik faaliyetlerinden bir tanesi fuarcılıktır. Her yıl İzmir'de "İzmir Fuarı" kapılarını açar. Bu fuarı, yurt içi ve yurt dışından yüz binlerce kişi ziyaret eder. Bu kişilerin bıraktığı döviz, İzmir'in kalkınmasına önemli etki eder.

    İzmir Limanı, Türkiye'nin en büyük limanıdır. Akdeniz ve Avrupa ülkeleri ile yapılan ithalat ve ihracat faaliyetleri, bu limanımız üzerinden yapılır. Bu limanda on binlerce kişi çalışmakta ve istihdam edilmektedir.

    İzmir, Antalya ve İstanbul'dan sonra, en fazla turist ağırlayan ilimizdir. Şehrin en önemli geçim kaynaklarından bir tanesi de turizmdir.

    İzmir'de tarımsal faaliyetler de ülke ortalamasının üzerindedir. Ekili dikili alanların yüz ölçümü, birçok ilimizin yüz ölçümünden büyüktür.

    İzmir'de iş arayanlar, aşağıdaki İzmir İş İlanları 2011 sayfasına tıklayarak; bu yıl içerisinde yayımlanmış olan iş ilanlarına ulaşabilir. İşveren kişilerle iletişime geçebilir.

    İzmir İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları