Kırıkkale İş İlanları 2011

    Kırıkkale İş İlanları 2011
    Kırıkkale'nin nüfusu, son dönemde 300 bini aşmıştır. Sonradan il olan illerimizden bir tanesidir. İç Anadolu Bölgesi'nde, Ankara'nın hemen doğusunda yer almaktadır. Ankara ile benzer iklim özelliklerine sahiptir; bu nedenle, yetişen tarım ürünleri benzerdir. Nitekim, Kırıkkale ekonomisini ayakta tutan en büyük etken, tarımdır. Tarımsal faaliyetlerin yoğun olan illerimizden bir tanesidir.

    Kırıkkale nüfusunun yarısı, tarım sektöründe çalışmaktadır. Genellikle tahıl ürünleri, yetiştirilmektedir. Bu ürünlerin başında buğday gelir.

    Kırıkkale'de sanayi faaliyetleri de oldukça yoğundur. Türkiye'nin silah merkezi Kırıkkale'dir. Türkiye'nin en büyük silah fabrikası, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu, burada bulunmaktadır. Özellikle son dönemde ürettikleri yerli silahlar ile, bu kurum dikkatleri üzerine çekmiştir. Silah fabrikasında yüzlerce Kırıkkaleli çalışmakta, istihdam olmaktadır. Ayrıca, Kırıkkale'de büyük bir Organize Sanayi Bölgesi bulunmaktadır. Bu bölgede de binlerce kişi çalışmaktadır.

    Kırıkkale'de, tıpkı İç Anadolu illerinin tümünde olduğu gibi, küçükbaş hayvancılık yaygındır. Büyükbaş hayvancılık ise yok denecek kadar azdır.

    Kırıkkale'de iş arayanlar arasındaysanız, iş ilanlarını inceleyiniz ve size uygun iş ilanı veren işveren ile iletişime geçiniz.

     
    Blogger converted for Eleman İlanları