Sinop İş İlanları 2011

    Sinop İş İlanları 2011
    Sinop'un nüfusu, 200 binin üzerindedir. Sinop, Türkiye'nin en kuzeyinde bulunan ilidir; nitekim Türkiye'nin kuzey-güney doğrultusundaki en uç noktası olan İnceburun, Sinop'ta bulunmaktadır.

    Sinop'un ekonomisi, tarım ve sanayiye dayanır. Özellikle tarım sektörü, Sinop'un ekonomisini ayakta tutan en büyük sektördür.


    Sinop'ta, tüm Karadeniz Bölgesi'nde olduğu gibi fındık yetiştiriciliği oldukça yaygındır. Özellikle köylerde yaşayan halk, fındık yetiştiriciliği yaparak geçimini sağlar.

    Sinop'un sanayisi, son yıllardaki yatırımlarla gelişmiştir. Özellikle bünyesinde kurulmaya çalışılan Organize Sanayi Bölgesi, Sinop'a büyük bir ekonomik canlılık ve hareketlilik getirmiştir. Son yıllarda, Sinoplu iş adamlarının da katkısıyla, Sinop'ta birçok büyük ölçekli iş yeri açılmıştır. Bu iş yerlerinde çalışan işçi sayısı, on binlerle ölçülmektedir.

    Sinop, turizm açısından da önemli bir şehirdir. Karadeniz'in en eski yerleşim bölgeleri, Sinop'ta bulunur. Bu durum, birçok yerli ve yabancı turist açısından, Sinop'un bir çekim merkezi olmasını sağlamıştır.

    Sinop'ta 2011 yılı içerisinde iş arıyorsanız, aşağıdaki Sinop İş İlanları 2011 sayfamıza tıklayınız. Bu sayfada yer alan Sinoplu işverenlerin ilanları sayesinde, yeni bir iş sahibi olabilirsiniz.

    Sinop İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları