Bitlis İş İlanları 2011

    Bitlis İş İlanları 2011
    Bitlis'in nüfusu 500 bine yaklaşmıştır. Çevresindeki illere göre (Van hariç) yüksek nüfuslu bir ildir. Bitlis'in ekonomisi de, yine Van hariç, çevre illere göre gelişkindir.

    Bitlis'te hayvancılık ön plandadır. Özellikle büyük baş hayvancılık çok yaygındır. Bitlis'te geniş otlakların bulunması, büyük baş hayvancılığın bu denli gelişmesine sebep olmuştur.
    Van Gölü'nün de bir kısmı, Bitlis il sınırları içerisindedir. Van Gölü kıyılarında yaşayan Bitlisliler, tatlı su balıkçılığı ile de uğraşırlar.

    Bitlis'te tarım sektörü de hızla gelişmektedir. Birçok meyve ve sebzenin ekimi yapılmaktadır. Bu ürünlerin toplanması sırasında da birçok işçi istihdam edilir. Yine Doğu Karadeniz'deki fındıkları toplamak için Bitlis'ten her yıl binlerce kişi Doğu Karadeniz'e "mevsimlik göç" gerçekleştirir.

    Bitlis Merkez ilçesinde, birçok aile işletmesi bulunmaktadır. Bu işletmelerin birçoğu küçük ölçekteki iş yerleridir; ancak tam tersi, büyük sayılabilecek ölçekteki iş yerleri de bolca mevcuttur. Bu iş yerlerinde de binlerce kişi çalışmaktadır.

    Bitlis'te 2011 yılında yayımlanan iş ilanlarına ulaşmak için, aşağıdaki Bitlis İş İlanları 2011 sayfasına tıklayınız ve söz konusu ilanları veren kişiler ile iletişime geçiniz.

    Bitlis İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları