Bolu İş İlanları 2011

    Bolu İş İlanları 2011
    Bolu, 300 bine yaklaşan nüfusu ile Batı Karadeniz'in Zonguldak'tan sonraki en büyük ve kalabalık ilidir. Özellikle Ankara ile İstanbul arasında geçiş merkezi olduğu için, Türkiye için önemi büyük olan bir ilimizdir Bolu. Hem başkente hem de Türkiye'nin en büyük şehri olan İstanbul'a yakınlığı nedeniyle cazibe merkezi olan Bolu, gün geçtikçe bu yönünü kuvvetlendirmektedir. Son yıllarda uygulanan planlı büyüme çalışmaları ile Bolu, daha çağdaş bir görünüme sahip olagelmiştir.

    Bolu'da kış turizmi oldukça gelişkindir. Kartalkaya'da kayak yapmak isteyen turistler, kış aylarında soluğu Bolu'da alır. Her yıl Kartalkaya'ya binlerce turist akın eder. Bu yönüyle Bolu, kış turizminin Türkiye açısından vazgeçilmez şehirlerindendir.

    Sanayisi de son yıllarda gelişen Bolu, özellikle İzzet Baysal'ın yatırımları ile hızlı bir büyüme trendi yakalamıştır. Bu trend, son 30 yılda kendini iyice hissettirmiştir. İzzet Baysal ile aynı adı taşıyan üniversitenin öğrenci sayısı, 20 bini aşmıştır.

    Bolu'da tarım ve hayvancılığın yanı sıra, küçük işletmelerde de işçi istihdamı sağlanmaktadır.

    Tüm bu saydıklarımıza istinaden Bolu'da iş arayan kişiler, aşağıdaki Bolu İş İlanları 2011 sayfasına tıklayarak iş ilanlarını görebilir, ilk adımı bu site üzerinden atabilir.

    Bolu İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları