Erzincan İş İlanları 2011

    Erzincan İş İlanları 2011
    Erzincan'ın nüfusu, 250 bine yaklaşmıştır. Güneyinde Tunceli, kuzeyinde Bayburt ile komşudur. Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana, 2 tane yıkıcı deprem geçirmiştir. Bu depremlerde, on binlerce kişi hayatını kaybetmiş, yüz binlerce kişi de yaralanmıştır.

    Erzincan'ın ekonomisi belirleyen en önemli sektör, neredeyse tüm Doğu Anadolu Bölgesi'nde olduğu gibi tarımdır.
    Birçok sebze ve meyvenin ekimi yapılır; bu ürünlerin ekilmesi ve toplanmasında binlerce kişi çalışır. Bu sayede, istihdam edilmiş olurlar.

    Hayvancılık, ilde önemli geçim kaynaklarından bir tanesidir. Özellikle büyükbaş hayvancılık, il genelinde yaygındır. Büyükbaş hayvancılığın haricinde, küçükbaş hayvancılık da özellikle son yıllarda önem kazanmıştır.

    Erzincan'ın sanayisi pek gelişmemiştir. Büyük ölçekli birkaç fabrika dışında, önemli sanayi faaliyetleri, maalesef yoktur. Şehir merkezinde, küçük ölçekli binlerce işletme bulunmaktadır. Bu işletmelerin büyük kısmı, aile tabanlıdır. Yine de binlerce işçi, bu işletmelerde istihdam edilmektedir.

    Erzincan'da 2011 senesi içerisinde iş arayan kişiler, aşağıdaki linke tıklayarak, hazırladığımız Erzincan İş İlanları 2011 sayfasına ulaşabilir. Bu sayfa aracılığı ile 2011 yılında Erzincan ili içerisinde iş ilanı vermiş işverenler ile iletişime geçebilir, yeni bir iş sahibi olmak konusunda önemli adımlar atabilir.

    Erzincan İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları