Erzurum İş İlanları 2011

    Erzurum İş İlanları 2011
    Erzurum, 1 milyonluk nüfusu ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük illerinden bir tanesidir. Sanayi ve ticareti, çevre illere göre nispeten daha gelişmiştir.

    Erzurum'da tarım ve hayvancılık, oldukça hareketli durumdadır. Büyükbaş hayvan sayısı, Türkiye'de en fazla olan illerden bir tanesi de Erzurum'dur.
    Küçükbaş ve kümes hayvancılığı konusunda da önemli illerimiz arasındadır Erzurum.

    Erzurum'da kış turizmi de gelişmiştir.
    Palandöken Kış Sporları Merkezi, Türkiye'nin en modern kış sporları merkezlerinden bir tanesidir. Öyle ki, 2012 Kış Olimpiyatları, bu şehrimizde yapılacaktır.

    Ticaret alanında, özellikle son yıllarda büyük gelişmeler sağlayan Erzurum, sanayileşme açısından da çevre illerden ayrılmaktadır. İl sınırları içerisinde birçok Organize Sanayi Bölgesi bulunmaktadır. Bu alanlarda çalışan işçilerin sayısı yüz binlerle ölçülmektedir. Yapımı süren OSB'lerin de sayısı az değildir.

    Erzurum'da aile işletmeleri olarak sayılabilecek, on binlerce küçük ölçekli işletmeler bulunmaktadır. Bu işletmelerde çalışan, yüz binlerce kişi vardır.

    Siz de Erzurum'da 2011 yılı içerisinde yayımlanmış iş ilanlarını görmek istiyorsanız, Erzurum İş İlanları 2011 sayfamızı ziyaret ederek işverenlerle iletişime geçebilir, yeni bir işe sahip olabilirsiniz.

    Erzurum İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları