Kastamonu İş İlanları 2011

    Kastamonu İş İlanları 2011
    Kastamonu, Karadeniz Bölgesi'nin "Orta Karadeniz Bölümü"nde yer alan bir ilimizdir. Toplam 20 ilçesi olan bu ilimizin nüfusu, 400 bine yaklaşmıştır.

    Kastamonu, sanayileşme açısından orta seviyede bir ildir. Sınırları içerisinde 4 tane Organize Sanayi Bölgesi bulunmaktadır.
    Bunlar Kastamonu, Seydiler, Tosya ve Taşköprü'dür. Bu OSB'lerde istihdam edilen on binlerce işçi vardır.

    Kastamonu'da tarım ürünleri de yetiştirilmektedir. Topraklarının yarısına yakınını tarım arazilerinin oluşturduğu Kastamonu'da, fındık üretimi oldukça yaygındır.

    Kastamonu halkının büyük kısmı, ticaret ile uğraşmaktadır. İl merkezindeki iş yerlerinin sayısı, binlerle ölçülmektedir. Bu iş yerlerinde on binlerce kişi çalışmaktadır.

    Hayvancılık, Kastamonu'da önemli bir geçim kaynağıdır. Küçükbaş ve kümes hayvancılığının yaygın olduğu bu ilimizde, ekonomik etkinliğin büyük kısmını hayvan yetiştiriciliği oluşturur.

    2011 yılı içerisinde, Kastamonu'da verilmiş olan iş ilanlarını okumak istiyorsanız, aşağıda hazırladığımız Kastamonu İş İlanları 2011 sayfasına tıklayınız ve bu yıl içerisinde verilmiş Kastamonu merkezli iş ilanlarını okuyunuz. İlanı veren kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

    Kastamonu İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları