Kayseri İş İlanları 2011

    Kayseri İş İlanları 2011
    Kayseri, 1 buçuk milyonluk nüfusu ile İç Anadolu Bölgesi'nin Ankara'dan sonra en büyük ilidir.

    Son yıllarda gelişme gösteren iller istatistiklerinde, ilk sıralardadır. Özellikle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kayserili olması, bu ile verilen önemin de artmasına neden olmuştur.

    Kayseri ekonomisi, sanayi faaliyetlerine dayalıdır. Ekonomi pastası içerisinde en büyük payı "sanayi" alır. Toplam 6 tane Organize Sanayi Bölgesi'nin bulunduğu Kayseri, bu açıdan çevresindeki illere oranla üst seviyededir. Kayseri'de 1000'e yakın sanayi tesisi faaliyet göstermektedir.

    Kayseri'de ticaret etkinlikleri de oldukça yaygındır. Öyle ki; toplamda 20 bin ticaret ile uğraşan iş yeri bulunmaktadır. Bu iş yerlerinde yüz binlerce işçi çalışmaktadır.

    Kayseri yüz ölçümünün yüzde 40'ı tarıma ayrılmıştır. Bu alanların yarısında tahıl ekimi yapılmaktadır. Tarım sektörüne yönelik birçok sulama projesi gündemdedir.

    Kayseri'de hayvancılık da yaygın sektörlerdendir. Büyük ve küçükbaş hayvan sayısı, Türkiye ortalamasına yakın olan Kayseri'de küçükbaş hayvancılık, büyükbaş hayvancılığa oranla, daha revaçtadır.

    Ormancılık açısından da Kayseri, birçok ile oranla daha fazla gelişmiştir.

    Kayseri'deki iş ilanlarına göz atmak istiyorsanız, aşağıda yer alan Kayseri İş İlanları 2011 sayfasına tıklayınız ve işverenlerle iletişime geçiniz.

    Kayseri İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları