Kocaeli İş İlanları 2011

    Kocaeli İş İlanları 2011
    Kocaeli, 1 buçuk milyonluk nüfusu ile Türkiye'nin en gelişmiş illerinden bir tanesidir. Sanayileşme açısından, Türkiye devidir. İstanbul ile sınır komşusu olması, özellikle son 50 yılda büyük gelişmeler yaşamasına neden olmuştur.

    Kocaeli, imalat sanayisi alanında, Türkiye'nin en gelişmiş şehridir.
    Türkiye'nin en büyük fabrikaları, bu şehirde yer almakta ve faaliyet yürütmektedir. Öyle ki, Kocaeli ekonomisinin dayanağı, tamamiyle sanayidir.

    Kocaeli, İstanbul ile Anadolu illeri arasında köprü görevi görür. Bu sebeple, ulaşım ağı çok gelişmiştir. D-100 Karayolu, bu ilimizden geçmektedir.

    Kocaeli'deki fabrikalarda, yüz binlerce işçi çalışmaktadır. İstanbul'dan binlerce işçi, her gün İzmit'teki fabrikalarda çalışmaya gelir.

    İş arayanlar, Kocaeli'ye özel bir önem gösterirler. Birçok OSB'nin bulunması, onlarca büyük fabrikanın Kocaeli'de barınması ve daha birçok gelişmişlik belirtisi, Kocaeli'yi çekim merkezi haline getirir.

    Siz de Kocaeli'de iş arayanlardan iseniz, aşağıdaki Kocaeli İş İlanları 2011 sayfasına tıklayınız. Açılacak olan iş ilanlarına göz atabilir, size uygun olan iş ilanı sahibi ile iletişim haline geçebilirsiniz.

    Kocaeli İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları