Konya İş İlanları 2011

    Konya İş İlanları 2011
    Konya, 2 buçuk milyona dayanan nüfusu ile İç Anadolu Bölgesi'nin Ankara'dan sonraki en büyük ve en gelişmiş ilidir. Türkiye'nin tarımsal üretim merkezidir. En çok tahıl üretimi yapılan ilimizdir.

    Konya'da, ekonomik faaliyetler tarım üzerinde şekillenmiştir.
    Neredeyse nüfusun yüzde 70'i tarım sektörü ile meşguldür ya da bu sektörde istihdam ediliyordur. En çok üretilen tarım ürünü ise buğdaydır. Konya, ülkemizin tahıl ambarı konumundadır.

    Konya, modern tarım açısından da üst sıralarda yer alır. Modern sulama tekniklerinin en fazla kullanıldığı illerimizden bir tanesi Konya'dır. Bu nedenle, ekili alan başına verim oranları, Konya'da oldukça yüksektir.

    Konya, hayvancılık açısından da gelişmiş bir ilimizdir. Küçükbaş hayvancılık, oldukça yaygındır. Keçi ve koyun sayısı, yüz binlerle ifade edilmektedir.

    Madencilik sektöründe de Konya söz sahibidir. Türkiye'nin en zengin boksit yatakları, Konya'nın Seydişehir ilçesinde bulunur.

    Konya Merkez'de, on binlerce küçük ölçekli aile işletmesi, bu işletmelerde çalışan yüzbinlerce işçi vardır.

    Konya, iş bulma açısından önde gelen illerimizden bir tanesidir. Siz de Konya'da iş arayanlardansanız, aşağıdaki Konya İş İlanları 2011 sayfasına tıklayarak iş ilanlarına göz atın, işverenlerle iletişin.

    Konya İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları