Malatya İş İlanları 2011

    Malatya İş İlanları 2011
    Malatya, 750 bine yaklaşan nüfusu ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük ve en kalabalık şehirlerinden bir tanesidir. Ekonomisini dikkate alırsak, bölgenin en gelişmiş şehridir.

    Malatya ekonomisinin dayanağı, tarım ürünleridir.
    Bu tarım ürünlerinin başında kayısı gelir. Malatya'nın kayısısı meşhurdur. Türkiye'nin diğer illeri yanı sıra; dünya çapında da Malatya kayısısının ihracatı yapılmaktadır.

    Malatya'da tekstil fabrikaları da oldukça yoğundur. Bu fabrikalarda, binlerce kişi istihdam edilmektedir.

    Malatya il sınırları içerisinde, 2 adet Organize Sanayi Bölgesi bulunmaktadır. 3. OSB'nin yapımı da kısa süre içerisinde başlayacaktır; nitekim altyapı çalışmaları tamamlanmıştır.

    Malatya İnönü Üniversitesi'nin Malatya'ya büyük katkısı olmuştur. Nitekim bu üniversite sayesinde, her yıl binlerce öğrenci, Malatya'ya yerleşmektedir.

    Malatya'da büyükbaş hayvancılık yaygındır. Tüm Doğu Anadolu Bölgesi'nde olduğu gibi Malatya'da da büyükbaş hayvan yetiştiriciliğinin yaygın olmasının sebebi, karasal iklimin etkilerinin yoğun olmasıdır.

    Malatya'da 2011 yılı içerisinde iş arayanlar var ise; aşağıdaki sayfada hazırlamış olduğumuz Malatya İş İlanları 2011 sayfasına tıklayınız ve işveren Malatyalılar ile iletişime geçiniz.

    Malatya İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları