Manisa İş İlanları 2011

    Manisa İş İlanları 2011
    Manisa, 1 buçuk milyonluk nüfusa sahip bir ilimizdir. Ege Bölgesi'nin en kalabalık illerinden bir tanesidir. Celal Bayar Üniversitesi, bu ilimizde bulunmaktadır. Bu üniversite sayesinde, Manisa'nın ekonomisi canlılık kazanmıştır, üniversite öncesi yıllara göre, pozitif yönde gelişmeler olmuştur. Manisa, nüfusu açısından Türkiye'nin 12. büyük ilidir.

    Manisa'nın ekonomisi tarıma dayalıdır. Tarımsal üretim açısından, Türkiye'nin önde gelen illerinden bir tanesidir. Öyle ki, Türkiye'deki tarımsal üretimin yüzde 6'sı Manisa'dan sağlanmaktadır. Bu açıdan Manisa, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden bir tanesidir.

    Manisa Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye'nin en büyük sanayi bölgelerinden bir tanesidir. Burada, on binlerce işçi istihdam edilmektedir. Özellikle imalat sanayisi üzerine işletmeler mevcuttur.

    Manisa'nın İzmir ile sınır komşusu olması, gelişimi açısından olumlu etki yaratmıştır. İzmir Limanı'ndan çıkan ürünler, Manisa üzerinden Anadolu illerine aktarılır. Aynı şekilde, Anadolu'dan Ege illerine gelen mallar, Manisa güzergahını izler.

    Manisa'da ticaret de gelişmiştir. Küçük ölçekli aile şirketleri sayesinde, binlerce işçi istihdam edilir.

    Manisa'da iş arayanlar içerisinde siz de var iseniz, aşağıdaki Manisa İş İlanları 2011 sayfasına tıklayınız. Bu sayede, 2011 yılı içerisinde Manisa'da verilmiş olan iş ilanlarını görebilir, işverenler ile iletişime geçebilirsiniz.

    Manisa İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları