Karabük İş İlanları 2011

    Karabük İş İlanları 2011
    Karabük, Karadeniz Bölgesi'nin batısında yer alan, 250 bin nüfuslu bir ilimizdir. Karabük, 1995 tarihinde Zonguldak'tan ayrılarak il halini almıştır.

    Karabük'ün ekonomisi, tarım ve ticarete dayalıdır. Özellikle tarım sektöründe, son yıllarda büyük gelişmeler göstermiştir. Karadeniz Bölgesi'nde yetişen ürünlerin neredeyse tamamı, Karabük'te de yetişir. İklimi dolayısıyla, meyve yetiştiriciliğine de uygun bir ilimizdir.
    Nitekim birçok meyve ve sebze mahsulü, Karabük'te yetiştirilmektedir.

    Karabük'te sanayi faaliyetleri, yok denecek kadar azdır. Organize Sanayi Bölgesi yapımı çalışmaları devam etmektedir. Karabük il sınırları içerisinde, demir çelik fabrikası bulunmaktadır. Kardemir Demir Çelik Fabrikası, Türkiye'nin en büyük fabrikalarından bir tanesidir. Bu fabrikada, binlerce kişi istihdam edilmektedir. Karabük için çok önemli bir merkezdir.

    Karabük'teki ticari faaliyetler, genellikle il merkezi ve ilçe merkezlerinde yoğunlaşmıştır. Küçük ölçekteki aile işletmeleri Karabük'te yoğundur. Bu işletmelerde de binlerce Karabüklü çalışmakta, ekmek parası kazanmaktadır.

    Karabük'te madencilik faaliyetleri de yoğun olarak devam etmektedir. Konum olarak Karabük'ün Zonguldak'a yakın olması, özellikle kömür yatakları açısından Karabük'ü zengin kılmıştır.

    Karabük'te iş arayanlar arasındaysanız, aşağıdaki Karabük İş İlanları 2011 sayfamıza tıklayarak bu yıl içerisinde verilmiş ilanları okuyabilir, ilanı verenlerle iletişime geçebilirsiniz.


     
    Blogger converted for Eleman İlanları