Kilis İş İlanları 2011

    Kilis İş İlanları 2011
    Kilis, yüz ölçümü itibari ile Türkiye'nin en küçük illerinden bir tanesidir. Osmaniye'den 1995 yılında ayrılan Kilis'in nüfusu, 150 bin kadardır. Ekonomisi, büyük ölçüde tarım ve ticari faaliyetlere dayanmaktadır.

    Kilis'te, genellikle tahıl ürünleri ve baklagil çeşitleri yetiştirilmektedir.
    Bunun sebebi, Kilis ikliminin kurak olmasıdır. Nitekim tahıl vb. ürünler, birçok tarım ürününe göre, daha az su istemektedir. Bu yönüyle, birçok karasal iklimin hüküm sürdüğü ilde, tahıl ürünleri ekilmektedir. Kilis'de, birçok meyve çeşidinin de ekimi yapılmaktadır. Bu yönüyle Kilis, bir tarım şehridir.

    Kilis halkı, özellikle merkez ilçede toplanmıştır. Bunun sebebi, bu bölgedeki ekonomik canlılıktır. Kilis merkezinde yaşayan halk, aile işletmelerine sahiptir. Bu işletmelerde istihdam edilen binlerce kişi, Kilis ekonomisine katkı sunmaktadır.

    Kilis'te hayvancılık faaliyetleri de bulunmaktadır. Genellikle küçükbaş hayvancılığın yapıldığı Kilis'te, nadir olarak büyükbaş ve kümes hayvancılığı da yapılmaktadır.

    Kilis'de büyük ölçekli bir fabrika maalesef yoktur. Madencilik faaliyetleri de sınırlı sayılabilecek bir düzeyde devam etmektedir.

    Kilis'te 2011 yılı içerisinde yayımlanmış olan iş ilanlarını görmek istiyorsanız, aşağıdaki Kilis İş İlanları 2011 sayfasını tıklayınız ve bu yıl içerisnde yayımlanmış olan iş ilanlarını okuyunuz. Sizlere uygun gelen ilanı veren kişi ile iletişime de geçebilirsiniz.


     
    Blogger converted for Eleman İlanları