Tekirdağ İş İlanları 2011

    Tekirdağ İş İlanları 2011
    Tekirdağ, 800 bini aşan nüfusu ile Türkiye'nin en kalabalık illerinden bir tanesidir. Ayrıca, gelişmişlik açısından da ülke ortalamasının üstündedir. Marmara Bölgesi'nde olmasının, gelişmişlik seviyesine büyük etkisi olmuştur.

    Tekirdağ'ın ekonomisini tarım, sanayi ve ticaret ayakta tutar.
    İl toprakları, oldukça verimlidir. Bu sebeple, birçok tarım ürünü kolayca ekilebilir. Özellikle ayçiçek ve buğday ürünleri yetiştiriciliğinde, Türkiye'nin önde gelen illerinden bir tanesidir.

    Özellikle Çorlu ilçesinde, sanayi faaliyetleri etkindir. Bu ilçe ve çevresinde birçok fabrika bulunmaktadır. Bu fabrikalarda çalışan, on binlerce işçi vardır.

    Tekirdağ merkezinden uzak ilçelerde ve köylerde ise, tarım ve hayvancılık söz konusudur. Küçükbaş hayvancılık ve kümes hayvancılığı, bu ilimizde yaygındır.

    Ticaret sektöründe de Tekirdağ, önde gelen illerimizden bir tanesidir. Özellikle merkez ilçelerindeki ticari faaliyetler, her geçen gün ivme kazanmaktadır.

    Tekirdağ'da 2011 yılı içerisinde verilmiş iş ilanlarını okumak ve ilanları veren kişilerle iletişime geçmek istiyorsanız, aşağıdaki Tekirdağ İş İlanları 2011 sayfasına tıklayınız.

    Tekirdağ İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları