Tokat İş İlanları 2011

    Tokat İş İlanları 2011
    Tokat, Karadeniz Bölgesi'nde bulunan bir ilimizdir. Nüfusu, 700 bine yaklaşmıştır. Çevresindeki illere göre, nispeten daha gelişmiştir.

    Tokat'ın ekonomisi, tarım sektörüne dayalıdır. Genellikle buğday ve çeşitli tahıl ürünleri yetiştirilmektedir. Türkiye'nin buğday ambarlarından bir tanesidir.

    Hayvancılık, genellikle büyükbaş hayvancılık üzerine şekillenmiştir. Küçükbaş ve kümes hayvancılığı da son dönemde gelişme göstermiştir.

    Tokat'ta sanayi faaliyetleri mevcuttur; fakat yeterli değildir. Son yıllarda, devletin çıkardığı teşvik paketleri ile yeni işletmeler açılmıştır. Fabrika sayısı sınırlı olmasına rağmen, fabrikalarda on binlerce işçi istihdam edilmekte, çalışmaktadır.

    Tokat'ın en önemli geçim kaynaklarından bir tanesi, ticarettir. Genellikle ilçelerin merkezlerinde, ticaret faaliyetleri yoğunlaşmıştır. Küçük aile işletmeleri üzerinden şekillenen bu sektörde, tıpkı sanayi faaliyetlerinde olduğu gibi on binlerce işçi ekmek kazanmaktadır.

    Tokat'ta 2011 yılı içerisinde verilmiş olan iş ilanları, Tokat İş İlanları 2011 sayfasındadır. Bu sayfaya ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. İş ilanlarını görebilir, ilanı verenlerle iletişime geçebilirsiniz.

    Tokat İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları