Kahramanmaraş İş İlanları 2011

    Kahramanmaraş İş İlanları 2011
    Kahramanmaraş'ın nüfusu, son sayımlara göre 1 milyonun biraz üzerindedir. Ekonomisi, özellikle 1980'li yıllara kadar, tarım, hayvancılık ve ticaret üzerine kuruluydu. 1980'den sonra ise, disiplinli ekonomik kurallar sebebiyle, sanayiye kayış oldu.

    Halihazırda; sanayi, ticaret ve tarım faaliyetleri sürmektedir.
    Kahramanmaraş'a 1985 yılı ile birlikte, özel sektör girmiştir. Özel sektörün girişi, Maraş'a yeni bir ekonomik soluk getirmiştir. Yatırım faaliyetleri artmıştır, üretim gücü artmıştır. Tabii özel sektör ile birlikte, işçi haklarında kısıtlamalar ve hak gaspları da beraber gelişme göstermiştir.

    Kahramanmaraş'ta, hayvancılık faaliyetleri hala devam etmektedir. Büyükbaş ve küçükbaş hayvan sayısı, neredeyse eşittir. Kümes hayvancılığı da, özellikle köylerde yaygındır.

    Kahramanmaraş Merkez'de, birçok küçük işletme vardır. Bu işletmeler, küçük ölçekli ve bütçelidir. Yine de on binlerce işçi, bu işletmelerde istihdam edilmektedir. Bu işletmelerin yanında, merkezden uzak kesimlerde, fabrikalar da bulunmaktadır. Bu fabrikalarda da işçi istihdamı, on binlerle ifade edilmektedir.

    Tarımsal faaliyetler, son yıllarda "modern tarım teknikleri"nin de gelişmesi ile hız kazanmıştır. Birim alandan elde edilen miktar, artmıştır.

    Kahramanmaraş'ta iş bulmak isteyenler, aşağıdaki Kahramanmaraş İş İlanları 2011 sayfamıza tıklayabilir. Açılacak olan sayfada, Kahramanmaraş'ta 2011 yılı içerisindeki iş ilanları yer almaktadır. Bu iş ilanları sayesinde, işverenler ile iletişime geçebilirsiniz.

    Kahramanmaraş İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları