Bayburt İş İlanları 2011

    Bayburt İş İlanları 2011
    Bayburt, 75 bin kişilik nüfusu ile Türkiye'nin en az nüfusa sahip ilidir. Karadeniz Bölgesi'nde bulunmaktadır. Ekonomisi tarım sektörü üzerine kuruludur.

    Bayburt, genellikle dağlık bir coğrafyaya sahiptir. Dağlık olmayan düz alanlarda ve ovalarda, tarımsal faaliyetler görülür.
    Meyve ve sebze tarımının yanı sıra; tahıl ürünleri ve baklagiller de yetiştirilmektedir. Bol yağış alan bir yer olduğundan, birçok tarımsal ürünün yetiştirilmesi için şartlar yeterlidir.

    Bayburt'ta sanayileşme yok denecek kadar azdır. Bayburt, Türkiye'nin geri kalmış illerinden bir tanesidir. OSB ve fabrikaların sayısı, birkaç tanedir. Bu bölgelerde ve fabrikalarda, binlerce işçi istihdam edilmektedir. Yine de yeterli değildir.

    Bayburt'ta büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yaygındır. Sınırlı sayıda da olsa küçükbaş ve kümes hayvanları da yetiştirilir.

    Bayburt ekonomisinin önemli bileşenlerinden bir tanesi de ticarettir. Bayburt Merkez'de bu faaliyetler yoğundur. Karadeniz Bölgesi ile Doğu Anadolu Bölgesi arasındaki alışveriş, Bayburt üzerinden gerçekleşmektedir.

    Bayburt ilinde, 2011 yılı içerisinde verilmiş iş ilanlarını okumak ve işverenler ile iletişime geçmek istiyorsanız, aşağıdaki Bayburt İş İlanları 2011 sayfasına tıklayınız.


     
    Blogger converted for Eleman İlanları