Trabzon İş İlanları 2011

    Trabzon İş İlanları 2011
    Trabzon'un nüfusu, 1 milyona yaklaşmıştır. Samsun ile birlikte Karadeniz Bölgesi'nin en gelişmiş illerinden bir tanesidir. Ekonomik faaliyetleri çeşitlilik göstermektedir.

    Trabzon'un ekonomisi tarım, sanayi, ticaret ve balıkçılığa dayalıdır.


    Trabzon'un ekonomisi incelendiğinde, balıkçılığa özel bir paragraf ayırmak gerekiyor. Türkiye'nin balık kültürü olan sayılı illerinden bir tanesidir. Halkının önemli bir kısmı balıkçılık ile uğraşmaktadır. Trabzon'un balığı, özellikle de hamsisi meşhurdur. Binlerce kişi, balıkçılık sektöründe çalışır.

    Trabzon'da çay tarımı ve fındık tarımı, yaygın olarak yapılmaktadır. Her mevsim yağışlı bir iklime sahip olması, bu tarımsal ürünlerin yetişmesini kolaylaştırmıştır.

    Trabzon, sanayi faaliyetleri açısından da gelişmiş bir şehirdir. Sınırları içerisinde birçok büyük fabrika bulundurmaktadır. Genellikle tarımsal ürünlerle ilgili olan bu fabrikalarda, on binlerce işçi istihdam edilmektedir.

    Trabzon'da ticaret, oldukça gelişmiştir. Küçük ölçekli aile işletmelerinin yaygın olduğu Trabzon'da, ticaret ile uğraşan insanların sayısı azımsanmayacak kadar çoktur.

    Turizm sektörü, Trabzon'da önemli bir yere sahiptir. Tarihi mekanları bol olan Trabzon'un her yıl yerli ve yabancı yüz binlerce misafiri olur.

    2011 yılı içerisinde Trabzon'da iş bulmak istiyorsanız, aşağıda yer alan Trabzon İş İlanları 2011 sayfasına tıklayınız ve işverenlerin ilanlarını okuyunuz. Belirlediğiniz ilanın sahibi ile iletişime geçebilirsiniz.

    Trabzon İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları