Tunceli İş İlanları 2011

    Tunceli İş İlanları 2011
    Tunceli, Türkiye'nin en az gelişmiş illerinden bir tanesidir. Devlet, "çatışma ortamını" öne sürerek Tunceli'ye yatırım yapmaktan çekinmiştir. Tunceli'nin nüfusu, 100 bin civarındadır.

    Tunceli halkı, kendi imkanları ile ekonomilerini canlandırmaya çalışmaktadır.
    İl halkı, genellikle ticaret ile uğraşmaktadır. Özellikle Tunceli'nin merkezinde yer alan işletmeler sayesinde, yüzlerce kişi istihdam edilmektedir.

    Tunceli'de büyük ölçekli sayabileceğimiz bir fabrika yoktur. Tunceli halkı, kendi imkanları ile Munzur Suyu'nun kaynağının bulunduğu noktaya su fabrikası yapmıştır. Bu fabrikada Munzur suyu arıtılmakta ve şişelenmektedir.

    Tunceli'nin turizmi, son dönemde gelişme halindedir. Her yıl geleneksel olarak yapılan doğa festivalleri sayesinde, Tunceli'ye on binlerce kişi gelir. Yaz aylarında Tunceli ekonomisi, canlıdır. Munzur Vadisi'ni görmek ve buradaki ekolojik canlılığa şahit olmak için de her yıl, yüzlerce kişi Tunceli'ye gelir.

    Tunceli'de büyükbaş hayvancılık yapılmaktadır. Büyükbaş hayvancılıkla birlikte, sınırlı da olsa küçükbaş hayvancılık ve kümes hayvancılığı da yapılmaktadır.

    Tunceli'de iş arayanlar arasındaysanız, aşağıdaki Tunceli İş İlanları 2011 sayfasına tıklayarak 2011 ilanlarını okuyunuz ve işverenlerle iletişime geçiniz.

    Tunceli İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları