Uşak İş İlanları 2011

    Uşak İş İlanları 2011
    Uşak'ın nüfusu 350 bin kadardır. Türkiye'nin Ege Bölgesi'nde bulunur. Ege Bölgesi'nin iç bölgelerle olan alışverişi, bu ilimiz üzerinden yapılmaktadır. Bu nedenle ticaret ve ulaşım, bu ilimiz ekonomisi açısından hayati öneme sahiptir.

    Uşak'ın sanayisi, her ne kadar sönük gibi görünse de; ilk sanayi kuruluşları, bu şehirde kurulmuştur.
    Uşak Şeker Fabrikası, Cumhuriyetin kuruluşunun hemen ardından Uşak'ta faaliyete geçmiştir. Halihazırda faaliyet yürüten bu fabrikada yüzlerce kişi istihdam edilir.

    Uşak'ta madenciliğin gelişmesi için çeşitli çalışmalar vardır. Son yapılan araştırmalarda, Avrupa ve Ortadoğu bölgesinin de aralarında olduğu geniş coğrafya da, altın rezervlerinin en çok bulunduğu illerden birisi de Uşak'tır. Bu yönüyle, Uşak'ta madencilik sektörüne ayrı bir önem verilir.

    Uşak'ta küçükbaş hayvancılık yapılmaktadır. Büyükbaş hayvan yok denecek kadar azdır. Kümes hayvancılığı ise nadiren yapılır.

    Uşak, imalat merkezlerimizden bir tanesidir. Özellikle tekstil alanında, Türkiye ihtiyaçlarının önemli bir kısmı Uşak'tan sağlanır. Yine deri ve seramik alanında Uşak, Türkiye'nin önde gelen illerinden bir tanesi konumunda bulunmaktadır.

    Uşak'ta iş arayanlar, aşağıdaki Uşak İş İlanları 2011 sayfasına tıklayarak, 2011 yılı içerisinde Uşak'ta verilmiş olan iş ilanlarını görebilirler. Bu ilanlarda, işverenlerin adres ve iletişim bilgileri de bulunmaktadır.

    Uşak İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları