Van İş İlanları 2011

    Van İş İlanları 2011
    Van'ın nüfusu, son sayımlara göre, 1 milyonun üzerindedir. Türkiye'nin Doğu Anadolu Bölgesi'nde bulunmaktadır. Bölgesinin, özellikle son yıllarda parlayan yıldızıdır.

    Van ekonomisi, ticaret ve tarım üzerinden şekillenmiştir. Az da olsa balıkçılık ve sanayi faaliyetleri de ekonomik gelişime katkı sunmaktadır.


    Tarım ürünleri açısından, Van'ın çok da zengin olduğunu söyleyemeyiz. Sert iklimi nedeniyle narin bitki ve meyvelerin yetişmesi olanaksızdır Van'da. Bu nedenle sert ve karasal iklime dayanıklı tarımsal ürünler yetiştirilir. Tahıl çeşitleri, Van'da en çok yetişen tarımsal ürünlerdir.

    Van'da ticaret oldukça gelişmiştir. Van, Türkiye'nin Asya'ya açılan kapısıdır. Asya'ya pazarlanan ve Asya'dan ithal edilen bütün ürünler, Van üzerinden yurda giriş yapar. Bu yönüyle Van, ticaretin çok canlı olduğu bir ilimizdir.

    Van'da büyükbaş hayvancılık yapılmaktadır. Büyükbaş hayvanların soğuğa dayanıklı olması ve çayırlara ihtiyaç duyması nedeniyle Van'da bu hayvanlar yetiştirilmektedir. Küçükbaş ve kümes hayvanı yetiştiriciliği ise sınırlı sayıdadır.

    Van'da 2011 yılı içerisinde iş bulmak istiyorsanız, aşağıdaki Van İş İlanları 2011 sayfamıza tıklayarak iş ilanlarını kontrol ediniz. Kendinize uygun bir iş bulduğunuzda, söz konusu ilanı veren işverenler ile iletişime geçebilirsiniz.

    Van İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları