Şanlıurfa İş İlanları 2011

    Şanlıurfa İş İlanları 2011
    Şanlıurfa, 2 milyona yaklaşan nüfusu ile, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en kalabalık ilidir. "Peygamberler şehri" diye adlandırılır. Tek tanrılı dinler açısından, bu şehrin önemi büyüktür. Birçok peygamberin, Şanlıurfa'da yaşadığı rivayet edilir. Bu yönüyle, her yıl yüz binlerce kişi, bu şehri ziyaret eder. Turizm, Şanlıurfa ekonomisi için önemli bir yere sahiptir.
    Şanlıurfa ekonomisini, çok çeşitli sektörler ayakta tutar. Bunlardan başlıcaları; sanayi, tarım ve turizmdir.

    Şanlıurfa'da tarım arazileri oldukça yaygındır. Şehir yüz ölçümünün büyük bir kısmı, tarım alanlarına ayrılmıştır. Genellikle tahıl ürünleri yetiştirilmektedir. Tahıl ürünleri ile birlikte, baklagiller de ekilen ürünler arasındadır.

    Şanlıurfa'ya her yıl yüz binlerce turist gelmektedir. Özellikle Ortadoğu ülkelerinden ziyaretçisi oldukça fazladır. Genellikle Arap ülkelerinden turistler gelir. Balıklıgöl, Şanlıurfa'nın en önemli turizm çekim merkezidir.

    Şanlıurfa'da sanayileşme de oldukça yaygındır. Birçok fabrika vardır. Tekstil ürünleri ile ilgili fabrikalar yoğunluktadır. Bu fabrikalarda da on binlerce kişi çalışır.

    Hayvancılık ve madencilik, Şanlıurfa'da yaygın değildir. Bunun sebebi iklimin elverişsizliği ve yeraltı zenginliklerinin olmamasıdır.

    Şanlıurfa'da iş arayanlardan biriyseniz, aşağıdaki Şanlıurfa İş İlanları 2011 sayfasına tıklayınız ve işverenler ile iletişime geçiniz. Bu sayede, yeni bir işe kavuşabilmeniz için kendinize şans vermiş olursunuz.

    Şanlıurfa İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları