Zonguldak İş İlanları 2011

    Zonguldak İş İlanları 2011
    Zonguldak, 700 bine dayanan nüfusu ile Karadeniz Bölgesi'nin en büyük illerinden bir tanesidir. Bir işçi kentidir. Ve bu kentin en büyük geçim kaynağı, hiç şüphesiz ki madenciliktir.

    Zonguldak'ta onlarca maden ocağı vardır.
    Halkının büyük bir kısmı, geçimini bu ocaklardan sağlar. On binlerce işçi, bu ocaklarda istihdam edilmektedir. Kömür yatakları ile meşhur olan Zonguldak'ta, tarımsal faaliyetler de büyük öneme sahiptir.

    Zonguldak'ta son yıllarda, fındık ekimi yapılmaya başlanmıştır. Tüm Karadeniz Bölgesi'nde olduğu gibi, Zonguldak'ta da fındık ekimi ve yetiştiriciliği için uygun iklim şartları mevcuttur.

    Zonguldak'ta yer alan Ereğli Demir Çelik Fabrikası, Türkiye'nin en büyük metal fabrikasıdır. Sadece bu fabrikada binlerce işçi çalışmakta, istihdam edilmektedir.

    Zonguldak Merkez'de yaşayan halkın büyük bir kısmı, küçük ölçekli aile işletmelerine sahiptir. Bu işletmelerde çalışanların sayısı da azımsanmayacak kadar çoktur.

    Hayvancılık ve ormancılık faaliyetleri kısıtlıdır. Turizm sektöründe de son yıllarda gelişmeler olmuş olsa da; genel anlamda Zonguldak için yetersizdir.

    Zonguldak'da 2011 yılı içerisinde iş arayanlar dan bir tanesi de siz iseniz, aşağıdaki Zonguldak İş İlanları 2011 sayfamıza tıklayarak, 2011'de yayımlanmış olan iş ilanlarına göz atın.

    Zonguldak İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları