Diyarbakır İş İlanları 2011

    Diyarbakır İş İlanları 2011
    Diyarbakır, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük ilidir. Nüfusu, 1 buçuk milyon civarındadır. Çevresindeki iller açısından da çekim merkezidir. Özellikle tarihi bir şehir olması, turizm açısından da Diyarbakır'ın artılarındandır. Nitekim Diyarbakır, dünyanın en eski yerleşim yerlerinden bir tanesidir.
    Diyarbakır'da işsizlik uç boyutlardadır. Bunun sebebi, çevre illerden gelen yoğun göçü, il genelindeki işletmelerin karşılayamıyor olmasıdır. Diyarbakır'da genellikle küçük ölçekte olmak üzere binlerce işletme ve esnaf vardır.

    Buğday, kırmızı mercimek ve arpa gibi tarım ürünleri, Diyarbakır'da yetiştirilmektedir. Son yıllarda pamuk ekimi de başlamıştır. Bunun sebebi, sulu tarıma geçiş çabalarıdır.

    Diyarbakır ilinde, bir adet Organize Sanayi Bölgesi bulunmaktadır. Yine bir tanesinin de yapımı halihazırda sürmektedir. Bu OSB'nin de tamamlanmasıyla binlerce kişi istihdam edilecektir.

    Diyarbakır'da 2011 yılı içerisinde yayımlanmış olan iş ilanlarına, aşağıdaki Diyarbakır İş İlanları 2011 sayfasından ulaşabilir, işverenlerle iletişime geçebilirsiniz.

    Diyarbakır İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları