Nevşehir İş İlanları 2011

    Nevşehir İş İlanları 2011
    Nevşehir'in nüfusu, 300 bin kadardır. Özellikle manevi ve kültürel açıdan, Türkiye'nin en önemli kentlerinden bir tanesidir.

    Alevi toplumu içerisinde çok önemli bir yere sahip olan Hacı Bektaş Veli, bu şehirde yaşamıştır. Hacı Bektaş ile aynı isimde olan bir de ilçesi vardır Nevşehir'in.
    Bu ilçede her yıl düzenli olarak şenlikler yapılmaktadır. Şenliklere, Türkiye'nin dört bir yanından on binlerce kişi gelmektedir.

    Nevşehir'in ekonomisi, genellikle tarıma dayalıdır. Buğday ve başlıca tahıl ürünleri, bu şehrimizde yetiştirilir. Ankara ile doğu illeri arasındaki taşımacılık, bu şehrimiz üzerinden yapılmaktadır. Bu nedenle, ticaret ve ulaşım açısından da önemli bir yere sahiptir Nevşehir.

    Nevşehir'de, tüm İç Anadolu şehirlerinde olduğu gibi küçükbaş hayvancılık yapılmaktadır. Koyun ve keçi gibi hayvanların yetiştiriliciği çok yaygındır. Az miktarda da olsa büyükbaş ve kümes hayvancılığı da yapılmaktadır Nevşehir'de.

    Nevşehir'de fabrika sayısı azdır. Sanayileşme oranı, çevresindeki illere göre alt seviyelerdedir. Son yıllarda sanayileşme çalışmaları hız kazanmıştır.

    Nevşehir'de 2011 yılı içerisinde iş arayanlar, aşağıdaki Nevşehir İş İlanları 2011 sayfasına tıklayarak Nevşehirli işverenler ile iletişime geçebilir, iş sahibi olabilir.

    Nevşehir İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları