Sakarya İş İlanları 2011

    Sakarya İş İlanları 2011
    Sakarya'nın nüfusu, 1 milyona yaklaşmıştır. Marmara Bölgesi'nin illerinden bir tanesi olan Sakarya, Karadeniz Bölgesi'ni Marmara Bölgesi'nden ayıran bir sınır kentidir.

    Sakarya'nın ekonomisini sanayi faaliyetleri ayakta tutar. İstanbul, Kocaeli ve Bursa gibi büyük sanayi şehirlerinin yakınında olması, Sakarya'nın da gelişimini hızlandırmıştır.
    Sakarya'da birçok fabrika vardır. Türkiye'nin en fazla fabrikası olan illerinden bir tanesidir. Bu fabrikalarda, on binlerce işçi istihdam edilmektedir.

    Sakarya'da yer alan Organize Sanayi Bölgeleri de, ilin gelişimine olumlu katkıda bulunur. Bu sanayi bölgelerinde çalışan binlerce kişi vardır.

    Sakarya'da tarımsal faaliyetler de gün geçtikçe artmaktadır. Son yıllarda, fındık tarımı yaygınlaşmıştır. Fındık ile birlikte, pancar üretimi, üst seviyelerdedir. Yine patates ekimi de yaygın olarak yapılmaktadır.

    Sakarya, turizm sektöründe de önemli gelişmeler kaydetmiştir. Termal kaynakları açısından oldukça zengin olan Sakarya, İstanbul'un Anadolu illeri ile bağlantısını sağlar.

    Adapazarı İş İlanları 2011 ile ilgilenenler ve Sakarya'da 2011 yılı içerisinde iş arayanlar, aşağıdaki Sakarya İş İlanları 2011 sayfasına tıklayabilir ve son iş ilanları ile geleceğine yön verebilir.

    Sakarya İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları