Samsun İş İlanları 2011

    Samsun İş İlanları 2011
    Samsun, Trabzon ile birlikte Karadeniz Bölgesi'nin en büyük ilidir. Samsun'un nüfusu, 1 milyon 250 bini geçmiştir ve hızla artmaktadır. Birçok Karadeniz ilinden Samsun'a göç gelmektedir. Bunun sebebi, Samsun'un gerek ekonomik gerekse sosyal olarak, çevresindeki illere oranla daha gelişmiş olmasıdır.

    Samsun'un ekonomisi, tarım ve sanayiye dayanmaktadır. Samsun'daki sanayi sektörü, imalat sanayisi üzerine kuruludur. Birçok demir-çelik ürünün imalatı Samsun'da yapılır ve Samsun Limanı aracılığı ile Rusya ve Kuzey Ülkeleri'ne ihraç edilir. Türkiye, Samsun üzerinden, Dünyanın 110 ülkesi ile alışveriş yapar.

    Samsun yüz ölçümünün yarısı, tarım alanlarına ayrılmıştır. Bu alanlarda, tahıl ve baklagiller yetişmektedir. Son dönemlerde, tarım sektörü ile ilgili, Samsun'a büyük yatırımlar gerçekleşmiştir. Bu sayede Samsun, Türkiye'nin modern tarımsal merkezi halini almıştır.

    Karadeniz Bölgesi'nden çıkarılan doğalgaz ve petrol, Samsun iline direkt etki etmektedir. Hem bu madenlerin taşınması, hem de bu madenlerin çıkarılması, Samsun ilinden sağlanan çalışanlar yardımı ile olmaktadır.

    Samsun, ticaret açısından Türkiye'nin en gelişmiş illerinden bir tanesidir.

    Samsun'da iş bulmak, oldukça kolay. Sizler de aşağıda hazırladığımız Samsun İş İlanları 2011 sayfamıza tıklayarak iş ilanlarını okuyunuz ve iş ilanlarını veren kişilerle iletişime geçiniz.

    Samsun İş İlanları 2011

     
    Blogger converted for Eleman İlanları